Átvette rangos elismerését a MiReHu

Megosztás

A Trade magazin negyedszer adta át a Fenntarthatóság Szimbóluma díjakat hagyományosan, az FMCG szakma legnagyobb konferenciáján, az ötnapos Business Days-en.

A Trade magazin évek óta kiemelten foglalkozik a fenntarthatóság kiterjesztett témakörével a magazin oldalain, valamint eseményein. A Fenntarthatóság Szimbóluma versenyen olyan cégek és projektek részesülnek elismerésben, amelyek hozzájárulnak a karbonlábnyom csökkentéséhez, a klímaváltozás elleni küzdelem támogatásához, a körforgásos gazdaság szereplőinek nagyobb számához, az élelmiszerpazarlás elleni küzdelemhez, és a hulladékkezelés hatékonyságának növeléséhez, beleértve a környezetbarát csomagolóanyagok jelenlétének növelését.

A pályázat célja, hogy minden évben minél több olyan sikeres projekt kerüljön bemutatásra a Trade magazin által, amelyek hozzájárulnak egy fenntarthatóbb jövő eléréséhez. A meghirdetett kategóriákba érkezett pályázatokat a szakmai zsűri értékelte, így az idei díjátadón 18-an vehették át az elismerő oklevelet, több kategóriában, és mostantól használhatják a Fenntarthatóság Szimbóluma 2023 védett jelölést.

A miskolci nyertes:

MiReHu Nonprofit Kft.Hulladékgazdálkodás másképp – A MaKuka brand bevezetése a MiReHunál

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek